Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Avoin yhtiö Shakki & Matti on perheyritys, jota pyörittävät Risto ja Tanja Tuominen. Molemmat ovat menestyneet hyvin shakissa ja kokeneet paljon laudan äärellä. Nyt olisi hyvä aika siirtää opittuja tietoja taitoja nuoremmille, omatkin lapset ovat innolla mukana oppimassa.

 

Risto Tuominen, 44-vuotias KTM:

Turun suurimman shakkikerhon (www.tuts.fi) puheenjohtajana havahduin, että shakin nuorisotoiminta on Turun seudulla hiljaista ja päätin tehdä jotain asialle. Olen hyvin kokenut shakin harrastaja. Shakkiarvoni on Fidemestari ja olen saavuttanut useita Suomen mestaruuksia pikashakin sekä nopean shakin joukkuekisoissa. Olin Suomen maajoukkueen joukkueenjohtajana Torinon shakkiolympialaisissa 2006 ja tällä hetkellä olen maajoukkueen valintalistalla 18. sijalla. Tervetuloa kaikille oppimaan shakkia ja pelaamaan hauskaa peliä muiden samanhenkisten kanssa!

Tanja Tuominen, 36-vuotias DI ja KTM:

Shakki on antanut minulle paljon. Olen käynyt monissa maissa pelaamassa Suomen maajoukkueen mukana ja käynyt paikoissa jotka olisivat muuten varmaankin jääneet näkemättä. Tällä hetkellä olen aktiivisesti pelaavista naispelaajista vahvin ja pelaan siten yleensä maajoukkueen ykköspöydällä. Miehenikin löysin shakin parista :). Minulla on viisi naisten Suomen mestaruutta ja shakkitittelini on naisten kansainvälinen mestari. Haluaisin erityisesti todeta, että shakki sopii ihan hyvin myös tytöille. Rohkeasti vain mukaan!

 

Kuvagalleria